Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismaking Familieopstellingen te Vorsen (Gingelom)

8 januari 2022 @ 09:00 - 13:00

KENNISMAKING FAMILIEOPSTELLINGEN
In elke relatie, professioneel of privé, helemaal jezelf kunnen zijn. Wil jij dat ook? Het bijwonen van een familieopstelling kan je daarbij op weg helpen.
Elke relatie die we aangaan, vindt haar blauwdruk in ons familiesysteem. We nemen onze familie als het ware dus overal mee. De juiste plek innemen in dat systeem, is daarom ontzettend belangrijk voor een moeiteloze doorstroming van wie wij zijn. Geen idee wat een familieopstelling is? Hou dan de website in de gaten. Daar vind je weldra meer info. www.veerleponet.be
De dag vindt plaats op het domein van familie Wolters – van Hamont. Een locatie vol verhalen, badend in de weelde van een prachtige tuin waar we tijdens de pauze een frisse neus kunnen halen. Dit event staat open voor alle geïnteresseerden en biedt de kans kennis te maken met opstellingswerk. Kortom: een unieke kans om jezelf het nieuwe jaar in te boosten!
Een familieopstelling kan je bijwonen als representant. Je kan ook zelf een opstelling aanvragen.
Jouw investering als vraagsteller bedraagt €80, als representant €25. Je inschrijving is definitief na overschrijving en het ontvangen van een bevestigingsmail.
Is je verlangen tot deelname geprikkeld? Dan vind je hier een link met alle info om je in te schrijven: Google Form .
Gezien de huidige Covid-19-situatie volgen we de regels voor kleine events strikt op. We vragen om een mondmasker te dragen en in goede gezondheid aanwezig te zijn.
Ook hier zijn de plaatsen beperkt dus schrijf je in en ga voor jouw win!

Gegevens

Datum:
8 januari 2022
Tijd:
09:00 - 13:00
Site:
https://www.facebook.com/events/596856804854320

Locatie

Alfa Consult
Joseph van Hamontstraat 7
Vorsen, 3890 België
+ Google Maps