Leef vrijuit, in sync met wie je wil worden.

Wees een creator en verfris de wereld rondom je!

Veerle Ponet

Wat ik doe

– een hulplijn aanreiken –

Ik luister

Ik hoor wat jij zegt.

Ik creëer

Ik maak ruimte voor jouw verhaal.

Ik versterk

Ik reik kansen aan.

Waarom

– jouw voordeel –

Je loopt al langer te tobben over een probleem waar je op vastloopt. Je voelt je niet goed in je vel en je wil daar wat aan doen. Je voelt je onzeker over wie je bent. Je zorgt veel voor anderen en vindt het een uitdaging goed voor jezelf te zorgen. Je voelt je niet gezien in de relatie met je partner of collega’s. Je verlangt ernaar meer jij in je leven te brengen maar weet je niet hoe.

Dit zijn enkele voorbeelden van vragen waar ik je mee kan helpen.

Jouw voordeel zie je vertaald in gevoelsgedachten als: “Ik kan weer verder. Ik durf mezelf te laten zien. Ik zie nu waarom ik doe wat ik doe. Ik zie mogelijkheden om mezelf anders te uiten naar mijn partner of collega, beter afgestemd op wie ik ben en van daaruit gericht op de ander. Ik heb eindelijk terug contact met mezelf.”

Wat betekent het om ergens op vast te lopen?

Je stelt vast

Je stelt vast dat het je meer moeite kost om de dingen te doen die je gewoon bent te doen. Wat dat is, is voor iedereen anders. Dat kan werk-, gezins- of hobbygerelateerd zijn. Het kan ook zijn dat je in je relatie vastloopt, in je hoofd, in je gevoel, kortom, in je leven.

Je gedachten lijken telkens op hetzelfde uit te komen.

Je wil vooruit, je wil het zélf doen en het lukt je nu niet. En dat frustreert.

Je voelt

Je voelt je niet lekker in je lichaam. Je merkt plots meer kwaaltjes op. Je voelt je minder vrolijk dan anders. Je zelfvertrouwen vermindert.

Je doet

Je gaat je anders gedragen. Je trekt je meer terug van sociale activiteiten of gaat ze net meer opzoeken. Je zoekt manieren die je helpen in het omgaan met dat wat aan je knaagt. Dat kan zijn vermijden, wegstoppen of er meer over praten met een goede vriend.

Getuigenissen

Zelf bewust worden.
Je verlangen vraagt een kans.

- Veerle Ponet -

Wie ben ik

Veerle Ponet werkt als trainer, opsteller en IV-psychotherapeut. In de praktijk zijn jongeren (12+) als volwassenen welkom om zichzelf steeds beter te leren kennen en voelen. 
 
De V-factor staat daarbij centraal: geVoel & unieke  geVoeligheden als cadeautje van en voor jezelf.
 
Daarnaast coacht ze als logopediste en leraar al meer dan 15 jaar leraren, leerlingen en directies binnen secundair en hoger onderwijs met als persoonlijke missie de totale mens in het systeem onderwijs, een centralere plek te geven.

Laat mij je helpen beweging te brengen in dat waar jij op vastloopt zodat je zelf weer verder kan.

VEERLE PONET

Oude Kuringerbaan 13

3500 Hasselt