WORKSHOP BOOST YOURSELF 01.05.2019 Hasselt, 19u30

BOOST YOURSELF

Boost yourself! Dé workshop die jouw zelf een voorjaarsboost geeft!

Krijg jij na het zien van al die appelsientjes ook al het water in je mond? Vraag je je af wat dit te maken heeft met Zelf Bewust Worden? Lees dan even verder.

De lente is al in het land. We komen massaal meer buiten als het zonnetje schijnt. En niet alleen op zondagochtend maar ook tijdens de week zien we meer start-to-run’ners hun ochtend een boost geven. De lente ontpopt zich rondom ons.

Zo buitenkant, zo binnenkant. Ook ons zelf verlangt naar lente. Naar zon en licht dat schijnt op dat in ons wat gezien wil worden. Ons verlangen. Het diepgeworteld levensverlangen in elk van ons. Het is voor iedereen anders. Dat maakt de ontdekkingsreis net zo boeiend. Het bevat ook gelijkenissen. Iedereen heeft een verlangen in zich en streeft bewust of onbewust naar het tot uiting brengen van dat verlangen. Zo ontstaat ieders specifiek verhaal.

Weten wat je verlangen is, zicht krijgen op remmingen of blokkades om dat verlangen in de wereld te brengen is een belangrijke schakel in het proces van zelf bewust worden.

Sta je eenmaal in contact met dat wat jij in de wereld wilt brengen en geef je er gradueel vorm aan, dan sta je in contact met de krachtbron in jou. En die voorziet je van een boost die niet alleen in het voorjaar, maar in alle seizoenen, een bron van kracht is. Heerlijk, toch?!

Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is een concreet beeld te vormen van wat verlangen in deze context voor jou kan betekenen. Net om die reden organiseer ik een workshop. Zo kom je meer te weten over hoe jij in je dagelijks leven al voeling hebt met je verlangen, krijg je de kans te ervaren wat stilstaan bij jouw verlangen met jou doet én krijg je handvatten aangereikt om zélf verder aan de slag te gaan met het realiseren van jouw missie. Drie voordelen die jouw zelf een boost geven!

De workshop gaat door op woensdag 01.05.2019 in de praktijk, Guffenslaan 114, 3500 Hasselt. Je betaalt €40 via storting. Handouts, appelsientjes, water, thee en wat zoets wordt voorzien. We starten om 19u30 en eindigen stipt om 21u30. Inschrijven doe je door het contactformulier op de website in te vullen
https://www.veerleponet.be/contact. Als bericht vermeld je: WORKSHOP BOOST YOURSELF. Verdere informatie omtrent betaling en bevestiging van inschrijving ontvang je nadien via email. De plaatsen zijn beperkt. Snel reageren is de boodschap!

Boost yourself! Dé workshop die jouw zelf een voorjaarsboost geeft. Een uniek kadootje aan jezelf. Dat wil jij toch ook ervaren?!

Hartelijk

Veerle Ponet

https://www.veerleponet.be/contact